Bygningsintegrerte solcellepanel

Chem-Con leverer bygningsintegrerte solcellepanel (BIPV) for fasader, med levering i hele Norge. Ønsker og krav til flere miljøvennlige og strømproduserende fasadematerialer har gitt mange nye produkter og løsninger. Bygninger står for ca 40% av globale CO2 utslipp globalt, dette spiller inn på klimaforandringene vi ser. Dette betyr nye trender for hvordan bygninger er laget på. Vi kan nå tilby solcellepaneler spesielt utviklet for fasader, både for nybygg og for renovering og oppgradering av eksisterende fasader. Våre rammeløse PV-paneler kan designes i henhold til kundens og arkitektens ønsker. Panelene blir dermed en integrert del av byggets arkitektur.

  • Kan leveres i hele Norge.
  • Helt nytt på markedet og klar for bruk.
  • Kan skreddersys i alle mulige farger og størrelser.
  • Motstandsdyktig og vedlikeholdsfritt, tilpasset nordisk klima.
  • Leveres som et ferdig produkt.

Passer for boliger, solcellene blir en integrert del av fasaden og kan både se ut som murstein og andre materialer.

 

Integrerte solcellepanel kan redusere kostnader på næringsbygg og boliger

De bygningsintegrerte solcellepanelene reduserer kostnader ved nybygg og arbeid i forhold til tradisjonelle måter å bygge på. De pengene man vanligvis hadde brukt på fasade, i tillegg til kostnader for å bygge på solcellepaneler på den tradisjonelle måten, betyr at et bygningintegrert solcellepanel-system både sparer tid og penger. Den kostnaden som vanligvis kommer ved bygningsmatrialet, kan altså utlignes ved å erstatte fasadematerialet med bygningsintegrerte solceller. En innovativ løsning, som sparer tid, penger og som produserer ren energi, ren energi som kutter driftskostnader for næringsbygg og privatboliger.

 

Vedlikeholdsfritt, rengjøres enkelt og produserer mye ren energi.
Vedlikeholdsfritt, rengjøres enkelt og produserer mye ren energi.


Panelene kan fleksibelt tilpasses for utseende, mønster og størrelse. De bygningsintegrerte solcellepanelene er også motstandsdyktige, og er behandlet slik at de tåler nordisk klima. Sammenlignet med vanlige UV glass, tåler den mye mer, de er også vedlikeholdsfrie, og de rengjøres enkelt.

 

Satt sammen for funksjonalitet og effektivitet

De bygningsintegrerte solcellepanelene er satt sammen med herdet glass, og laminert med PVB filmer, dette for å forbedre sikkerhet, stabilitet og bidra til støyreduksjon. Solcellepanelene er også satt sammen slik at de produserer mest mulig strøm.  Modulkantene er forseglet, slik at de tåler vind og fuktighet utmerket. Panelene kommer i forskjellige finisher, med flere forskjellige egenskaper. Last ned PDFen under for mer detaljer informasjon.

 

Velg mellom farger og finisher, som igjen har forskjellige egenskaper.
Velg mellom farger og finisher, som igjen har forskjellige egenskaper.


Kontakt oss idag
, enten om du har flere spørsmål om panelene, eller for en gratis befaring. Vi leverer i hele Norge, og er de eneste som leverer, spesifikt, denne typen bygningsintererte solcellepanelene.

 

Ønsker du et tilbud eller hjelp i riktig retning? Fortell oss hvem du er og hva du trenger av hjelp ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake til deg!

Telefon

Les vilkårene